Garanţie
PDF Imprimare Email

Garanţia

Produsele achiziţionate de la firma noastră beneficiază de o garanţie de 2 ani în conformitate cu legislaţia română în vigoare privind calitatea produselor. Firma noastră asigură garanţia acestor produse în calitate de importator.

Garanţia se acordă fie prin înlocuirea produsului, fie prin repararea acestuia. Înlocuirea se face în limita stocului disponibil sau la reînnoirea stocului.

Garanţia se consideră nulă în cazul in care defecţia se datorează manipulării incorecte a produsului, a montării sau folosirii necorespunzătoare, sau care au fost cauzate de accidente sau a nerespectării instrucţiunilor de folosire.

Service

În perioada garanţiei asigurăm service la sediul firmei noastre pentru produsele care s-au defectat. Produsele defecte vor fi trimise la adresa firmei noastre: Str. Vörösmarty Mihály nr. 37, 530131, Miercurea Ciuc, jud.Harghita. Rezolvarea problemelor legate de service se face în maxim 30 de zile de la primirea produselor .

Solicitarea garanţiei/service-ului

În cazurile in care solicitaţi acordarea garanţiei sau trimiteţi produse către departamentul service, trebuie să prezentaţi urmatoarele documente:

  • copie după factura cu care s-a achiziţionat marfa
  • descrierea detaliată a defectului

Produsele pentru care se solicită garanţia/service-ul trebuiesc prezentate în ambalajul original! Firma noastră nu-şi asumă responsabilitatea pentru pierderea sau deterioarea datelor cauzate de defecţiuni, singura noastră obligaţie fiind cea de a repara sau înlocui echipamentul defect (sau părţile acestuia).

 

 

SC Mikro Atlas SRL

Domeniu de activitate:
Distribuţie en-gros de conectică pentru calculatoare, accesorii calculatoare, birotică.

Adresa:

Miercurea Ciuc 530131
Str. Vörösmarty Mihály nr. 37
Jud. Harghita, România

25 ev kiirva

Preturile nu includ TVA.

© Reproducerea continutului acestui website, integral sau partial, in forma originala sau modificata, precum si stocarea intr-un sistem de regasire sau transmiterea sub orice forma si prin orice mijloace sunt interzise fara autorizarea scrisa al firmei SC. Mikro Atlas SRL. Utilizarea continutului acestui website, cu titlu explicativ, in articole, studii, carti este autorizata numai cu indicarea clara si precisa a sursei.